01. I’m a rock star – Jacqueline de Yong

Jacqueline de Yong is een relatief jong merk dat trendy, eigentijds, comfortabel EN betaalbaar is. Dit bedrijf is een onderdeel van het Deense Bestseller dat ook merken als Only, Vero Moda en Jack & Jones vertegenwoordigt. De collectie bevat stoere vesten in kleuren en prints van het seizoen dit gecombineerd met hippe shirts, sweaters en casual broeken. Jacqueline de Yong baseert zich op wat er op dit moment in de modebranche speelt. Daar is deze coole sweater die ik in de Zeb Fashion Store kocht, dan ook het mooie bewijs van! – Let’s rock’n roll, baby! –

IMG_1547
€ 16,99 (Zeb Fashion)

One Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s