02. Express Your Soul – by Rituals…

De zomer komt er weer aan en dus mag een nieuwe limited edition – collectie bij Rituals… ook niet ontbreken! Ik ben een enorme fan van de Rituals… – producten sinds ik deze 2 jaar geleden voor de eerste keer heb uitgeprobeerd. De vorige limited editions vielen ook telkens reuze mee! – Stiekem hoop ik dat Rituals… de afgelopen wintercollectie standaard in het gamma steekt tegen volgend jaar. Ik vrees dat ik anders zuinig ga moeten zijn met mijn producten. :-p –

De nieuwe collectie ziet er erg zonnig en fris uit door de wit, gele en groene kleuren. De street artist MadC werd gevraagd om haar artistieke kunsten om te zetten in een design voor deze limited edition – lijn. De kleuren passen perfect bij de ingrediënten petitgrain en verbena die in de producten verwerkt zitten. Deze zorgen voor een groene, bloemige noot en fris vleugje citrus.

Zelf kocht ik van deze collectie om uit te testen: de shower foam, de shower oil, de body scrub, de body cream en de ice tea. Dat laatste is aan de hubby om uit te testen aangezien ikzelf geen theedrinker ben. Ik ben benieuwd wat hij ervan gaat vinden! Ik hou jullie op de hoogte!

Ook benieuwd naar deze collectie? Ga dan naar een Rituals… winkel in je buurt of bestel het op hun webshop www.rituals.com/nl-be/home .

Grtz!

Sarah

In the depth of my soul there is a wordless song – a song that lives in the seed of my heart “Kahlil Gibran”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s