03. Golden Tulip Heerlickheijd **** (Ermelo) – Vakantieveilingen

Dankzij een gewonnen veiling via Vakantieveilingen, konden we dit weekend er even tussenuit knijpen voor een weekendje weg naar Ermelo. Nederland is niet meteen het eerste waar we aan denken om eens weg te gaan, maar toch hebben we dankzij Vakantieveilingen een mooi plekje ontdekt.

Het Golden Tulip hotel te Ermelo ligt middenin een groene omgeving waar je verschillende wandelroutes kunt gaan volgen of zelfs fietsroutes. – Ah ja, want Nederland staat gekend om haar goede fietspaden! 🙂 – Onze eerste activiteit was dan ook om na het inchecken met Liv een grote wandeling te gaan doen in de bossen die rond het hotel liggen. Van al dat groen en die stilte in het bos, wordt je zowaar helemaal zen! Ik kan echt genieten van al dat moois en onaangeroerd dat de natuur biedt.

Ik vind het een pluspunt – voor de hondenliefhebbers dan toch – dat honden welkom zijn in het hotel. Sinds we een hond hebben, is het geen evidentie om je hond mee op hotel te kunnen nemen. Hoewel je een surplus moet betalen, vinden we dat niet erg, als dat betekent dat we Liv kunnen meenemen. En vooral in deze omgeving is het ideaal om met haar op uitstap te gaan! De kamers zijn voorzien op honden aangezien er geen tapijt ligt in de hotelkamers zelf (In de meeste hotels is dit toch nog steeds aanwezig – Wat ik trouwens maar vies vindt! – ), maar laminaat.

Wijzelf hadden de comfort kamer en wij hadden niet verwacht om zo’n mooi uitzicht op de vijver met de fonteinen te hebben. Aangezien ik een fervente toiletbezoeker ben, had ik wel een beetje schrik dat ik door het water te horen steeds naar toilet zou moeten gaan. Blijkbaar zijn ze bij het hotel wel zo slim om ’s avonds laat de fonteinen af te zetten! – Oef! – O ja, ik was trouwens onder de indruk van de grote, mooie inkom met open haard! (Je kan het op een van de foto’s zien!)

In het hotel zijn ook sauna – en wellnessfaciliteiten aanwezig. De sauna is er niet van gekomen, maar we zijn wel een plonske gaan doen in het grote zwembad mét brubbelbad! – Wat was dat koud zég! – We hadden het geluk om gans het zwembad voor ons alleen te hebben doordat het al laat op de avond was. Maar lang hebben we er toch niet ingezeten. Zoals ik reeds zei, was het wat te koud voor ons.

Als je rustig wil ontbijten ’s morgens, dan raad ik aan om voor 9u te gaan ontbijten – Tip voor de vroege vogels! -, want nadien was het druk druk druk! Je kon zelf je keuze maken uit het uitgebreide ontbijtbuffet en ergens gaan zitten in de ruimte naast de brasserie of in de brasserie zelf met uitzicht op de tuin en de fonteinen. In de zomer moet het echt heerlijk zijn om daar buiten te kunnen zitten!

IMG_1767

Ons verblijf was te kort om alles van het hotel te zien! – It was huge there! – Ik vond het daar zo top, dat ik meteen op Vakantieveilingen ben gaan kijken of het hotel er nog steeds op stond. En ja hoor! Een van de volgende keren gaan we terug, maar dan naar het zusterhotel in Nijkerk. Als het even goed is als dit, wordt het vast weer een topweekend!

Grtz!

Sarah

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s