05. Fashionshow LFDA au bord de l’eau à St. Tropez – Caress Lingerie

Afgelopen donderdag werd de nieuwe zomercollectie van LFDA in St. Tropez – stijl geshowd in The Villa Antwerp. LFDA is de afkorting van ‘Les Filles d’Anvers’, een winkel opgericht in Brasschaat door Yolande & Melissa Van Hoydonck. Deze twee waren trouwens ook te bewonderen in het afgelopen seizoen van ‘The Sky is the Limit’ op Vier.

Voor mezelf als newbie in het bloggerswereldje was het de tweede keer dat ik naar een fashionshow ging kijken. In oktober had ik al hun eerste fashionshow bijgewoond. De hubby is niet zo fashion – minded, dus moest ik op zoek naar een slachtoffer om deze keer met me mee te gaan. Gelukkig was m’n schoonmama bereid om mee te gaan! – Oef, dan moest ik niet in mijn eentje gaan! – 

Bij binnenkomst kregen we al meteen bubbels en een goodiebag van Frontline Pet Care met spulletjes voor honden/katten.  – Ons Liv zal blij zijn! – Vorige keer had LFDA hun fashionshow gekoppeld aan een goed doel en zo ook bij deze show. Dit keer werd er gekozen voor ‘Villa Samson’ en in het bijzonder het dierenasiel van Schoten. Yolande en Melissa hebben zelf hondjes, dus zeker geen onlogische keuze! Ons Lily – De kat des huizes. – komt trouwens van dat dierenasiel!

Eens binnen zagen we meteen vele bekende gezichten! Yolande en Melissa’s collega’s uit ‘The Sky is The Limit’: Dave Wauwermans, Peter Vandenberge en Faith, Harry en Olga kwamen supporteren. Nog gespot: AnKatrien en Jill (Pink Ambition), Isabelle A, Lesley – Ann Poppe en nog een hoop bekende namen.  – Maar goed, daar kwamen we niet voor! We kwamen voor de voorstelling van de nieuwe collectie! 🙂 –

Hoewel heel wat outfits niet voor mijn portemonnee geschikt zijn, heb ik verschillende mooie stukken gezien! Hierboven zie je een greep van mijn gelukte foto’s getrokken met mijn Iphone.

De kick – off van de fashionshow zat al meteen goed voor al het manvolk in de zaal! Twee modellen in witte lingerie kwamen samen met een zanger – Zijn naam is voor mij een raadsel! – de catwalk opgelopen. Nadien volgde een lang, wit, kanten kleed dat perfect bij de zomer past en zelfs als trouwjurk zou kunnen dienen! – Jammer, dat ik hier geen goede foto van heb! – Wat ik nog heb onthouden uit de show is een kort, wit, kanten kleed dat vrij doorzichtig was, waardoor het leek alsof je het witte ondergoed zag. Ik vond het knap op zich, maar voor mezelf te gewaagd om te dragen!  Ik zag heel wat draagbare items in de kleuren wit, roze en lichtblauw. Al vond ik de outfits in het lichtblauw niet mooi! – Maar dat is persoonlijk! Ik vind het gewoon geen mooie kleur! – O ja, voor wie van flamingo’s houdt, was er een lange, gladde jurk met blote schouder. Perfect voor een avondfeestje op het strand!

Korte samenvatting in een notendop: Voor komende zomer mag je de kleuren wit, roze en lichtblauw verwachten. Deze kwamen vaak terug in de outfits die geshowd werden. Ook outfits met ‘kant’ in verwerkt, heb ik de revue zien passeren. De zonnebrillen vond ik echt heel cool! Daar wil ik er wel eentje van in mijn collectie! En ook bij de lingerie van Caress waren hele mooie stukken terug te vinden! – Jammer genoeg, geen goede foto kunnen nemen! 😦 – Haarbanden en hele grote, brede hoeden mag je ,denk ik, ook wel verwachten deze zomer!

Wat zijn nu mijn 3 favorieten?

De mouwloze jeansvest met de print op de achterkant, de lange jurk met witte bovenkant en onderaan paisleyprint en de lange jurk met verenprint. (Mijn top 3 van de foto’s hierboven weliswaar! Er waren nog toppertjes die ik heb zien voorbijlopen, maar waar ik geen goede foto van heb kunnen nemen!)

Oef, dit vond ik niet gemakkelijk om te schrijven! Maar voor alles een eerste keer! Hopelijk hebben jullie van mijn schrijfsel genoten!

Grtz!

Sarah

P.S. Benieuwd naar de nieuwe collectie of wil je deze shoppen? Ga dan naar:

www.lesfillesdanvers.be

Les Filles d’Anvers – Bredabaan 242, 2930 Brasschaat

www.lingeriebrasschaat.be

Caress – Dokter Roosensplein 43, 2930 Brasschaat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s