07. Uitgetest: Signal White Now Touch

Wie naar het programma ‘Shopping Queens’ kijkt op Vijf, heeft het vast al zien passeren. De Signal White Now Touch – pen. Deze pen zou je tanden witter maken, dus dat moest ik eens uittesten! – Ja, ik geef toe, als kind heb ik niet altijd goed mijn tanden verzorgd! Heb ik nu wel spijt van! –

Afgelopen donderdag ben ik nog gauw de plaatselijke Kruidvat binnengelopen om deze pen te gaan halen. ’s Avonds moest ik naar een fashionshow, dus er deftig uitzien hoort er ook bij! Veel tijd om me klaar te maken na mijn werkdag had ik niet, daardoor moest alles snel gaan.

Na even zoeken – Door mijn gehaastheid duurde alles precies langer. 😉 – had ik de Nederlandstalige uitleg gevonden. Eerst even goed schudden voor gebruik – Ok, doen we! – Het kapje verwijderen en 3-4 keer klikken om de hoeveelheid te controleren. – Ik klik 3-4 keer, maar paniek, paniek er komt niets! – Handleiding er dan maar terug bij: “Bij het eerste gebruik, klik tot het product op de borstelhaartjes verschijnt.” Na een stuk of 10x te klikken, verschijnt er EINDELIJK een blauw goedje. – Hallelujah!

Ik dep nog snel na het tandenpoetsen mijn tanden droog – Dat zou voor een nog witmakender resultaat zorgen! – en doe dan het goedje op elke zichtbare tand. En dan begint het drogen: Gedurende minstens 1 minuut als een idioot met je tanden bloot te lachen naar je spiegelbeeld staan kijken en zorgen dat je niet teveel speeksel aanmaakt op dat moment of dat je het serum niet verwijdert met je tong of lippen. – Hoelang kan een minuut duren, zeg!

Toen ik het goedje opbracht, dacht ik: “Dat gaat hier hopelijk toch geen blauwe schijn blijven geven op mijn tanden?“. Maar het resultaat is wel dat mijn tanden inderdaad witter zijn. Stralend wit nu niet, maar dat zou anders een te groot verschil zijn ook denk ik! 🙂

Wat ik me wel afvraag: “Blijft het product ook zitten als je iets eet of drinkt?” Want die avond heb ik niet meer gegeten na het aanbrengen. Dat moet ik dan nog eens uittesten bij een volgende keer dat ik het product gebruik. De pen is (volgens de handleiding) geschikt voor dagelijks gebruik en zou zo’n 40x gebruikt kunnen worden. Dit wordt één van de vaste items in mijn make – uptas!

Grtz!

Sarah

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s