09. Follow the white rabbit! – Teacups and dressescollection by Ankatrien

Afgelopen donderdag, 1 juni, was het na lang uitkijken eindelijk zover! De voorstelling van de nieuwe collectie van Pink Ambition – girl/blogger AnKatrien Casselman!

‘Follow the white rabbit’ is de naam van de nieuwe collectie die ze nu uitbrengt. Geïnspireerd op het konijn uit Alice in Wonderland. En dat zag je inderdaad bij de verschillende kledingstukken terugkomen tijdens de voorstelling van haar collectie.

We werden allen verwacht in Wilrijk bij autobedrijf Claessens. Daar werden we ontvangen met een hapje en een drankje tot iedereen er was om van start te gaan. De nieuwe items werden voorgesteld op de tonen van muziek die ikzelf alvast heel erg Alice In Wonderland – style vond in combinatie met de kledij! Heel vrolijk en leuk om te zien hoe de modellen terwijl alles showden. Hieronder kan je het filmpje bekijken:

Hoewel er een aantal stukken tussenzaten die ik voor mezelf te jeugdig vond – Ja, ik hoor niet meer bij de tieners hé! 😉 -, heb ik toch enkele favoriete stuks geselecteerd die ikzelf ook wel zou dragen! Deze zie je op de foto’s hier onderaan.

By the way: Na de presentatie kon je jezelf al reeds enkele items aanschaffen van de nieuwe collectie, maar ook nog enkele stuks uit de vorige collectie. Nog niet alles was al reeds beschikbaar, zo ook de pink trui die ik alvast gepreorderd heb! Ik kijk ernaar uit om hem te kunnen dragen. De broek met ‘stripes’ vind ik ook geweldig! Maar ik twijfel nog te hard of hij met mijn figuur niet te lang gaat zijn. – Ja, dan moet ik misschien erover denken om de pijpen in te korten. Maar zover gaat mijn naaitalent nog niet! 😀 – Het aankopen van de broek blijft dus nog even in beraad! 🙂

We kregen ook nog een goodiebag mee naar huis met allerlei leuke stuff. Vooral de ‘Brightening Face Exfoliator’ van Rituals vond ik erg leuk om terug te vinden in mijn bag. Ik hou zo van de producten van Rituals! En voor leesvoer heeft Ankatrien ook gezorgd door een uitgave van ‘Prestige’ toe te voegen. Overigens zaten er ook nog een klein spiegeltje, zonnebril en plastic tasje en wat folders in de bag.

Hieronder zie je trouwens een foto van mezelf met Ankatrien. Ik vond dat ik wel met haar op de foto moest aangezien ze toch één van mijn voorbeelden is op het gebied van bloggen! Ik vind het echt superknap wat ze bereikt heeft met haar Instagram en blog! Give her a follow zou ik zo zeggen!

Grtz!

Sarah

IMG_2613

P.S. Wil je zelf ook een van de nieuwe stuks shoppen? Dat kan via de webshop van haar blog:

www.shop.teacupsanddresses.com/shop/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s