11. Uitgetest: Smoovall

Misschien ken je dit al, misschien ook niet. In elk geval, ik kreeg vlak voor ik op vakantie naar Frankrijk vertrok van een persbureau de vraag of ik ‘Smoovall’ wilde uittesten en reviewen. Aangezien het om een product ging dat ervoor zorgt dat je geen schurende benen of andere irritaties aan je huid door wrijving hebt, wilde ik dit zeker wel eens uitproberen!

Van schurende benen had ik voornamelijk toen ik zwaarder was heel veel last! Met de nodige irritaties tot gevolg! En om telkens een klein shortje onder bijvoorbeeld een kleedje aan te doen, vond ik nu ook niet bepaald leuk. – Laat staan, comfortabel! NOT! En al helemaal niet fashionable! – Nu is het schuren veel minder, maar wanneer het erg warm is, heb ik er toch nog wel last van!

Een dag later nadat ik de vraag kreeg, kwam er al een pakketje aan. Ik besloot om het product al eerst eens uit te testen op de dag dat ik naar Tomorrowland ging, omdat ik dan een lang kleed zou dragen. Ik zou het dan de dag erop ook meenemen op reis, met het warme weer in het vooruitzicht.

De package ziet er alvast niet slecht uit! (zie foto!) Het is een klein spuitbusje van zo’n 80ml dat goed in de hand ligt.

Hoe werkt het? Eerst goed schudden voor gebruik en dan de spray gelijkmatig aanbrengen met zo’n 10cm afstand tussen huid en spray. Deze legt een dunne, ademende laag op de huid, waarbij je zo’n 4-tal uur schuurvrij bent. Ook kleeft de spray niet en laat ze geen plekken na. De geur is vrij neutraal tot fris. Zowel vrouwen als mannen kunnen deze huidcontactspray gebruiken!

Ik heb het zelf nu al verschillende keren gebruikt wanneer ik een kleedje droeg tijdens het warme weer en ik vind dat het product zeker werkt! Of het nu echt de volledige 4 uur werkt, durf ik niet zeggen – Ik heb er immers niet met de timer bijgezeten :-p – . Maar dat het voor lange tijd goed blijft, zeker wel! Het is een product dat ik vooral in deze zomerperiode heel erg handig vind en zeker nog verder zal gebruiken!

FullSizeRender (1)

Even de voordelen van deze spray op een rijtje:

  • Onzichtbaar
  • Niet vet
  • Handsfree
  • Onschadelijk
  • Plakt niet
  • Makkelijk aan te brengen

Enkel voor de schurende benen te gebruiken? Neen hoor! Ook voor de zones lies & zitvlak, lies & armholte, buik & borst, binnendijen & buik. Kortom de verschillende zones aan je lichaam die irritaties kunnen veroorzaken tijdens het zweten bij sport, warmte, enz.

Denk je dat dit ook iets voor jou is? Dan kan je op de site www.smoovall.com deze spray bestellen aan €12,99 (excl. €2 verzendkosten, tenzij je 2 stuks koopt, dan vervallen de verzendkosten).

Surf zeker eens naar hun website! Heb je nog vragen over hun spray, dan vind je daar zeker een antwoord terug.

Grtz!

Sarah

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s