12. Fashion: Maxidresses for the win!

Tot kort voor de zomer liep ik helemaal niet zo warm voor maxi-dresses. Het zei me op zich niet zo veel, en ik dacht dat ik er niet mee zou staan. Ik ben niet van de grootste (1m68) en lange tijd zwaar geweest. Dat is een van de redenen dat ik het niet echt aandurfde om het eens te proberen.

Ergens eind april/begin mei kocht ik online via Vente – Exclusive een maxidress die ik er erg leuk vond uitzien. Ik vond de print met de klokken en de kleuren van de jurk zo cool, dat ik het wel eens wilde proberen. Een schot in de roos, want ik was er helemaal weg van! De jurk die je hieronder in de slideshow ziet, is een jurk van het merk ‘Almatrichi’.

Deze diashow vereist JavaScript.

Niet veel later zag ik een hele leuke jurk in een winkeltje in Brasschaat: Barcelona. Ook deze was een voltreffer en zat zo heerlijk dat ik hem niet kon laten hangen in de winkel. Het motief en de snit van de jurk verdoezelden mijn kleine buikje. – En that’s what a girl wants, niet? 🙂 – Ik denk dat ik na deze aankoop helemaal gewonnen was voor de maxi – dresses. Ze zitten niet alleen gemakkelijk, ze verbergen bovendien ook mijn melkflessen beneden en flatteren me meer dan sommige andere kortere jurkjes. – Ja, ik heb niet de allermooiste benen. En ondanks dat ik het merendeel van de tijd er vrede mee heb, zijn er ook dagen dat ik ze liever verberg! – 

IMG_2573

In juli kocht ik nog meer maxi – dresses van Almatrichi, want dat is een van mijn favoriete merken. Dat merk heeft zo’n mooie, originele en vaak kleurrijke jurken! In de diashow hieronder zie je de twee jurken die ik van dit merk kocht.

Deze diashow vereist JavaScript.

Een ander merk dat ik graag draag en ook verschillende items van in mijn collectie heb, is Morgan de Toi. Ik kocht van dit merk ook een maxi – dress en droeg het op Tomorrowland. Het is een lange roze jurk met onderaan een split langs beide zijkanten, tot ongeveer aan de knieën. – The perfect one for this party! – 

Deze diashow vereist JavaScript.

In de Zebstore in Wilrijk zag ik van Le Fabuleux Marcel – Een Belgisch merk trouwens! – onderstaande maxi – dress met halflange mouwen en streepjes hangen. Normaal ben ik niet zo voor horizontale streepjes omdat ze verdikken, maar ik vond het bij deze jurk er nog mee doorkunnen. 🙂 Het zwarte leren vestje dat je me ziet dragen op de foto’s, is trouwens van Morgan de Toi! Ik voelde me een echte française met deze jurk, wanneer ik in Frankrijk op vakantie was en door de straten kuierde. :-p

Deze diashow vereist JavaScript.

Ik denk er net aan dat ik vorig jaar reeds een zwarte maxi – dress kocht, die ik al weleens durf aandoen wanneer ik een avondje weg ben. Wanneer ik hiervan een foto heb, post ik deze zeker eens op mijn instagram want hij heeft echt een hele mooie rug! Zo jammer dat ik er eigenlijk nog geen foto van heb, want ik draag hem wel heel graag. Die heb je dus nog van mij te goed!

Grtz!

Sarah

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s