13. The diary of instaoutfits: Juli

Het voornemen om elke maand een ‘diary of instaoutfits’ te maken, is een beetje in het water gevallen. – Jep, sometimes too busy with other things! – Het is nog steeds een beetje zoeken naar het vinden van een zekere regelmaat in het posten van blogposts. Vooral tijdens het schooljaar dan. Ik denk dat ik naar het komende schooljaar toe een soort van planning ga opmaken om naast het schoolwerk – Dat trouwens prioriteit heeft! – ook aan de blog en alles wat erbij komt kijken te kunnen werken. Dat zal voor mij een stuk rust in mijn hoofd brengen – Let’s hope! :-p -, want ik wil vaak zoveel tegelijkertijd doen. En dan ook liefst nog alles perfect tot in de details! Wanneer alles dan bij elkaar komt, geeft dat zo’n chaos in mijn hoofd dat ik gewoon luidkeels zou willen gillen. 🙂 Dit is iets waar ik tijdens de vakantie toch even bij heb stilgestaan. Misschien is dat zoeken naar een goed evenwicht en hoe alles plannen, iets waar ik in een andere blogpost over kan schrijven? In deze blogpost wil ik jullie – net als in april – de outfits tonen die tijdens de maand juli op mijn Instagram de revue zijn gepasseerd – Hope you enjoy it! 🙂 -.

More is more and less is a bore!

Deze diashow vereist JavaScript.

Sweater: Teacups & Dresses (by Ankatrien) – Jeans: JBC – Shoes: Replay

Black is always a good idea!

Playsuit: Le Fabuleux Marcel (Zeb) – Glasses: Kenzo

I’m blue da ba di da ba dee! – Just the casual way!

Dress: Barcelona (Store @ Brasschaat, Antwerp, Kontich & Knokke)

Ready for the Tomorrowland – festival!

Dress: Morgan de Toi – Vest: H&M – Shoes: Libelle – Bag: Veritas – Hairband: Action

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s