16. Webshop in de kijker: KADecO

Tijd om deze week eens een webshop in de kijker te zetten die ik al een tijdje volg op mijn Instagramaccount!

KADecO is de webshop van een leuke juf, Karlijn,  die cadeauartikelen maakt of bedrukt. Zo kan je kinderkleding, allerlei artikelen i.v.m. geboorte, gepersonaliseerde snoeppotten voor verjaardagen, geschenkjes voor de juf of meester, rugzakken,… laten bedrukken/personaliseren, wat het tot een uniek geschenkje maakt. – Ze maakt echt mooie dingen! – Je kan trouwens ook een aanvraag indienen als je iets anders wilt laten bedrukken of laten maken.

Wanneer je bij KADecO iets besteld, krijg je je bestelling heel mooi verpakt aan. Het is bijna een zonde dat je het pakje moet openmaken, zo mooi is het verpakt!

Schermafbeelding 2017-08-24 om 19.52.38

Sinds kort is ze ook gestart met het verkopen van leuke accessoires zoals de sjaal en de clutch die je hier onderaan op de foto ziet. Neem maar eens een kijkje op haar website voor de andere accessoires die ze nog verkoopt.

Van deze 2 items ben ik alvast weg! Ik vind vooral de ‘flosjkes‘ aan de sjaal zo leuk en de verschillende mooie kleuren. Hierdoor valt het goed te combineren met allerlei outfits in mijn kast. Het handige aan de clutch is dat je er 2 soorten bandjes erbij krijgt. Eentje waardoor je de clutch kan dragen als een handtas en het andere bandje kan je gebruiken om de clutch aan je pols te laten hangen. – Verschillende mogelijkheden dus! 😉  –

thumb_DSC00459_1024
Sjaal en clutch: beiden €14,95

De webshop van deze juf is zeker eens de moeite waard om te bekijken! Je kan haar vinden op www.kadeco.be alsook op Facebook en Instagram. Zit je op een van deze social media? Geef haar dan zeker een ‘like‘ of ‘follow‘! Dat verdient ze zeker wel! – Op wat wacht je nog? 🙂

Grtz!

Sarah

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s