17. My Little B-day Teaparty!

Hoera Hoera!

Afgelopen vrijdag was het zover en veranderde ik van een twintiger op één dag tijd in een dertiger. Tijd voor een feestje dus! Want ondanks dat velen problemen lijken te hebben met die cijfers ‘3 en 0’, lijk ik daar geen last van te hebben. Uiteindelijk ben je toch maar zo oud gelijk je jezelf voelt? – Ja toch?

Hoewel sommigen totaal niet graag verjaren, vind ik het elk jaar leuk om jarig te zijn en een dagje te hebben dat eens rond mij draait. Ik had de voorbije jaren ook nog nooit een echt eigen verjaardagsfeestje gehouden en vond het met deze speciale verjaardag eens tijd om daar werk van te maken! Vorig jaar hadden we al een groot feestje gehad met de trouw van Ken en mezelf. Maar nu zou het een feestje worden waar alleen ik in de belangstelling stond. – Nu klinkt dat alsof ik supergraag in de belangstelling sta, als ik dat hier zo neerpen! 🙂 Maar dat is niet zo hoor! Ik vind feestjes gewoon leuk! Althans het bedenken en organiseren ervan! –

Begin augustus ben ik al beginnen brainstormen over hoe ik mijn verjaardag wilde vieren en over wie ik allemaal wilde uitnodigen. Ik heb mijn eerste lijstje van zo’n 80 personen uiteindelijk gereduceerd naar zo’n 50 – tal personen vanwege het budget. Dat op zich vond ik al niet gemakkelijk! Het thema had ik ook al snel voor ogen!

Girly pink gecombineerd met goud/glitter werden de hoofdkleuren die ik voor ogen had voor mijn feestje. Eerste werk was dus een uitnodiging ontwerpen die paste bij mijn thema! Op de afbeelding hieronder zie je een voorbeeld van de voorkant van de uitnodiging.

20882361_10212835530336474_4294607696434812486_n

Deze uitnodiging heb ik gemaakt via www.fuif.nl . Ik heb ervoor gekozen om de uitnodiging niet te bestellen op papier, maar om dankzij een printscreen van de voorkant en de binnenkant van het kaartje een digitaal ontwerp te maken. Deze heb ik dan gemaild naar mijn genodigden en ook gebruikt op facebook in een event dat ik dan had aangemaakt voor mijn genodigden. – Handige tip voor als je het low budget wil houden! –

Het vinden van de juiste decoratie voor de tafels zoals de kartonnen bordjes vond ik niet evident. Ik heb meermaals zitten surfen op verschillende sites, op zoek naar datgene wat mij volledig aansprak. – Ja, ik weet het, ben soms nogal kieskeurig! Toch zeker als ik een bepaald beeld voor ogen heb! –  Enfin… na surfen op de site van Hema, allerlei Nederlandse sites voor versiering, de gele flamingo en zelfs aliexpress – Waar ik niet zo goed durfde op bestellen want wat als dat dan niet op tijd zou aankomen??? -, ben ik gewoon naar de Makro gegaan om daar eens een kijkje te gaan nemen. Omdat ik daar ook niet 100% vond wat ik wilde, dacht ik: “OK, ik ga een beetje water bij mijn wijn moeten doen en wat minder kritisch moeten zijn.” Ik ben dan uiteindelijk gegaan voor het roze en goud in combo met bloemetjes. Ik had zoiets van… OK, als de mensen dan komen gaan ze me hierin wel herkennen.

Het moest een teaparty worden, dus had ik ook nog etagères nodig om al mijn koekjes/dessertjes op te etaleren. Niet te vinden in de Makro of de AVA, dus heb ik weer het internet afgestruind om etagères te vinden die bij mijn thema pasten. – Dat was ook niet evident hoor! – Uiteindelijk ben ik bij www.dailystyle.nl beland waar ze gouden etagères hadden. Snelle levering trouwens, want ik had ze 1 à 2 dagen later al. Ik heb zelfs wat decoratie die ik had gemaakt voor de trouw gerecupeerd voor mijn verjaardagsfeestje! Ik had nog witte en roze lampionnen liggen en de zelfgemaakte theelichtjes met gouden glitters. Deze zijn voor mijn feestje dus nog goed van pas gekomen.

Voor mijn outfit had ik een kijkje genomen op Zalando en Asos. Ik had bij beiden enkele jurken besteld om daar dan uit te kiezen. Maar mijn pakje van Asos is nooit aangekomen. Ik had er voor de eerste keer besteld en meteen dus pech. – Dat was wel een bummer! – Maar gelukkig kreeg ik mijn geld terug en het maakte voor mij de keuze alleszins gemakkelijker. 🙂

Onderstaand zie je de outfit die het geworden is voor mijn feestje!

De rok is van het merk Chi Chi London, een leuk merk waar ik in mijn kast wel meerdere items van heb hangen. Toen ik deze rok zag op Zalando moest ik hem gewoon hebben. Ze is niet alledaags, maar ik vond ze perfect om op mijn feestje te dragen! Ik heb de rok gecombineerd met een zwart topje en erbovenop een blazer van St. Oliver. Onderaan draag ik korte, zwarte botjes. In mijn haar heb ik een haarband van de webshop www.littlecreations.be .

Mijn 30ste verjaardag was uiteindelijk een leuk feestje en doordat ik veel zelf gemaakt en gedaan heb, is het vrij low budget gebleven! De koekjes hebben we gekocht, maar de cakes, taarten en de minisandwiches beleggen, hebben we zelf gedaan. Veel dank aan mijn hubby trouwens die de dag voor het feestje vrij heeft genomen, om terwijl ik nog moest lesgeven, alvast cakes te bakken en tiramisu te maken voor de dag erna. Dat heeft hij echt super gedaan! Love him! 🙂 🙂 🙂 Onderaan volgen nog enkele beelden van het feestje! – Niet letten op de kwaliteit van de foto’s want de belichting van het zaaltje was niet optimaal! 🙂

Grtz!

Sarah

Één reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s