25. 1 year of ‘Saartjes_grams’: GIVE – AWAY

Long time no see! Niet waar? Maar echt helemaal weggeweest ben ik niet. Naast het bloggen dat ik in mijn vrije tijd doe wanneer ik er zin en tijd voor heb, werk ik voltijds als leerkracht. Daardoor kan ik soms minder tijd in de blog steken als ik zou willen.

Ondertussen is het deze maand een jaar geleden dat ik de ‘Saartjes_grams’ – blog heb opgestart. Wat is dat jaartje toch snel voorbijgevlogen! Ik merk aan jullie reacties dat jullie de blogposts die erg persoonlijk waren, het meest volgden en liketen. Is dit wat jullie in de toekomst graag meer willen? Let me know in een reactie hieronder!

De laatste maanden heb ik ook amper behoefte gehad aan het online zijn, blogs of foto’s op IG posten en dergelijke. Misschien heeft het ook wel te maken met de dagelijkse job die veel van me vraagt. Leerkracht zijn, doe ik graag! Echt waar! Maar er zijn periodes doorheen het jaar, waarin het me letterlijk leegzuigt en ik gewoon blij ben dat ik in het weekend kan bekomen van de doordeweekse drukte. Ik wil mezelf dan ook niet de druk opleggen om dagdagelijks of wekelijks allerlei stuff te posten. Het moet leuk blijven, hé! Zijn er onder jullie ook mensen die dit ervaren? – Again, let me know in de reacties hieronder! 😉 –

Maar zoals je ziet heb ik nog steeds zin in het bloggen! En de vakanties zijn daar echt het ideale moment voor. Deze week heb ik een tweede blog opgestart: www.talesofaspitz.com . Als je van honden houdt, mijn 2 lieverds al volgde op hun IG-account of gewoon nieuwsgierig bent naar hun avonturen, ben je steeds welkom om een kijkje te gaan nemen.

Vanwege het 1 – jarig bestaan van de blog heb ik besloten om een give – away te organiseren.

Wat kan je winnen? Een showergel, shampoo en scrub van Rituals uit de ‘Hammam’ – collectie. (En nee, ik ben niet gesponsord door Rituals! I wish 🙂 )

DSC01307

Wat zijn de regels om deze producten te winnen?

 1. Like dit bericht.
 2. Volg deze blog (Indien je een wordpress – account hebt!).
 3. Vertel waarom jij deze producten wil winnen!
 4. Extra kans om te winnen: Volg de Facebookpagina en Instagrampagina van ‘Saartjes_grams’
 5. Deelnemen kan vanaf nu tot 30/4/2018
 6. Bij het einde van de give – away wordt een winnaar getrokken en persoonlijk gecontacteerd!
 7. Enkel voor deelnemers uit België of Nederland.

Veel succes!

Grtz!

Sarah

lijn

Long time no see! Isn’t it? But I am not completely gone. In addition to blogging that I do in my free time when I feel like it, I work full time as a teacher. That means I can sometimes spend less time in the blog if I want to.

In the meantime, this month has been a year since I started the ‘Saartjes_grams’ blog. What is that year quickly flown by! I noticed in your reactions that you did like the blogposts that were very personal. Is this what you would like more in the future? Let me know in a comment below!

In the last few months I have hardly had any need of being online, blogs or photos on IG posts and other stuff like this. Maybe it also has to do with the daily job that asks a lot of me. Being a teacher, I like doing it! Really! But there are periods throughout the year, in which it literally empties me and I am just glad that I can recover from the busy weekdays. I do not want to put the pressure on me to post all kinds of stuff daily or weekly. It must be nice, huh! Are there among you also people who experience this? – Again, let me know in the comments below! 😉 –

But as you can see, I still feel like blogging! And the holidays are the ideal time for that. This week I started a second blog: www.talesofaspitz.com . If you love dogs, already followed their IG account or just curious about their adventures, you are always welcome to take a look.

Because of the 1 – year anniversary of the blog, I decided to organize a give – away.

What can you win? A showergel, shampoo and scrub from Rituals from the ‘Hammam’ collection. (And no, I’m not sponsored by Rituals! I wish :-))

DSC01307

What are the rules to win these products?

 • Like this message.
 • Follow this blog (If you have a wordpress account!).
 • Tell us why you want to win these products!
 • Extra chance to win: Follow the Facebook page and Instagram page of ‘Saartjes_grams’
 • You can now participate until 30/4/2018.
 • At the end of the give – away a winner is drawn and personally contacted!
 • Only for participants from Belgium or the Netherlands.

Good luck!

Grtz!

Sarah

Één reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s