26. ‘Your perfume is your message, your scented slogan’ – Or how I discovered the ‘Adopt’ ‘ – perfumes

(English translation below!)

Tijdens de krokusvakantie – Ondertussen al even geleden! -, ben ik op vakantie geweest bij mama in Frankrijk. Elke keer dat ik naar daar ga, weet ik dat ik daar in alle rust van de doordeweekse drukte tot rust kan komen. Geen internet, veel wandelen, eindelijk dat boek eens lezen dat er anders nooit van komt,… Noem maar op.

Ik zeg altijd dat ik naar de ‘middle of nowhere‘ ga, als ik naar daar ga. Je kan er immers niet zomaar even naar de winkel gaan eender wanneer het je uitkomt. Meestal is dat dan een echte daguitstap waar we dan een hele dag naar een grotere stad of bekendere plek gaan waar ze verschillende winkels bij elkaar hebben. Wanneer we dan gaan shoppen, vergelijk ik de plekken waar we heengaan altijd met een industriepark – omgeving waar alle grote winkels te vinden zijn. Wat vervelend is, is dat je ook rekening moet houden met het feit dat onder de middag (tussen 12u00 en 14u00) zo goed als alle winkels gesloten zijn. Gelukkig kennen ze ondertussen de Action in Frankrijk en dan gaan we daar onder de middag meestal onze tijd doden.

Tijdens zo’n uitstap naar de grote stad, kwam ik in een grootwarenhuis ‘ Adopt’ ‘ tegen. Mijn aandacht werd bij de afdeling van de schoonheidsproducten meteen getriggerd door een soort van grote kast met allerlei soorten parfumgeuren. Ik denk dat ik er zeker 10 – 20 minuten heb gestaan om aan alle geurtjes te ruiken en mijn 3 favorieten uit te kiezen. Ik vind het zo leuk dat het zo’n kleine, dunne flesjes zijn. In een flesje zit 30 ml eau de parfum.

ADOPTMARSEILLE_22-M-

Ik ben gegaan voor de ‘Yummy candy‘ (met bergamot, bittere sinaasappel, mandarijn, grapefruit, exotische vruchten, vanille, sandelhout, amber en musk) , de ‘Cubana‘ (met citroen, passievrucht, jasmijn, mango, vanille en solarovereenkomst) en de ‘Ambre, Fleur d’oranger‘ (met bergamot, grapefruit, oranjebloesem, neroli, sandelhout en barnsteen) . De ‘Cubana’ heeft zelfs glitter in het parfum aanwezig! Doordat ze relatief goedkoop zijn – Zo een € 6,95 per flesje. – , kun je al eens gemakkelijk van geurtje afwisselen.

IMG_2655

De parfums van Adopt’ zijn gemaakt met natuurlijke componenten en geselecteerde essences. Alle geuren die worden ‘geadopteerd’ – Zoals de makers zeggen. – of anders gezegd ‘geselecteerd’ zijn, worden uitgewerkt in Frankrijk, naast Bordeaux. Het gamma van Adopt‘ bestaat uit zo’n 150 – tal geuren.

Gelukkig hoef je niet naar een grootwarenhuis in Frankrijk te reizen, maar kan je dankzij het internet ook online je favoriete geurtjes bestellen!

Wil je eens een kijkje nemen? Surf dan naar www.adopt.fr .

Je zal merken dat ze ook make – up, andere gezichts – verzorging en allerlei mode – accessoires verkopen.

‘Perfume is the key to our memories’ – Kate Lord Brown

Grtz!

Sarah

lijn

During the spring break – In the meantime a while ago! -, I have been on holiday with my mum in France. Every time I go there, I know that I can calm down from the busy workweeks. No internet, a lot of walking, finally reading that book that would otherwise never happen, … You name it.

I always say that I go to the ‘middle of nowhere‘ when I go there. After all, you can not just go to the store at any time when it suits you. Usually that is a real day trip where we then go all day to a larger city or better place where they have different stores together. When we go shopping, I always compare the places where we go with an industrial park – environment where all the big stores can be found. Unfortunately, in the afternoon (between 12.00 and 14.00) almost all shops are closed. But hooray, they have also ‘Action’ in France and then we usually are going there in the afternoon.

During a trip to the big city, I ran into a supermarket where they have ‘Adopt‘. My attention was immediately triggered by the department of the beauty products by a kind of large cupboard with all kinds of perfume smells. I think I’ve been there for 10 – 20 minutes to smell all the odors and choose my 3 favorites. I like it so much that they are such small, thin bottles. 30 ml eau de parfum is in a bottle.

ADOPTMARSEILLE_22-M-

I went for the ‘Yummy candy‘ (with bergamot, bitter orange, mandarin, grapefruit, exotic fruits, vanilla, sandalwood, amber and musk), the ‘Cubana‘ (with lemon, passion fruit, jasmine, mango, vanilla and solar agreement) and the ‘Ambre, Fleur d’oranger‘ (with bergamot, grapefruit, orange blossom, neroli, sandalwood and amber). The ‘Cubana’ even has glitter in the perfume! Because they are relatively cheap – € 6.95 per bottle. -, you can easily alternate from scent.

IMG_2655

Adopt’s perfumes are made with natural components and selected essences. All odors that are ‘adopted’ – As the inventers say. – or in other words ‘selected’, are elaborated in France, next to Bordeaux. The range of Adopt’ consists of about 150 scents.

Fortunately, you do not have to travel to a department store in France, but thanks to the internet you can also order your favorite scents online

Would you like to take a look? Then surf to www.adopt.fr

You will notice that they also sell make – up, other facial care and all kinds of fashion accessories.

Perfume is the key to our memories‘ – Kate Lord Brown

Grtz!

Sarah

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s