27. Save some money with ‘Familycard’!

Voor de Belgische online shoppers onder ons is de website van ‘Familycard‘, indien je hem nog niet kende, een goede tip om geld te besparen! – Je zou gek zijn, als je het niet doet!

Schermafbeelding 2018-04-11 om 18.57.31

Enkele maanden geleden kwam ik deze site tegen tijdens het surfen. De website is opgericht door een startup uit Aalst met de bedoeling om het online shoppen goedkoper te maken voor de consument. – That’s what we all want, isn’t it?

Hoe werkt het?

  • Registreer je gratis en maak zo een account – Via facebook of e-mail. – aan op de website www.familycard.be en krijg via deze site korting op verschillende webshops. De site wil een soort van digitale spaarkaart zijn, waarmee je steeds korting krijgt. Dit bij zowel Belgische als internationale webshops.
  • Kijk in de lijst van deelnemende webshops of de webshop waar jij een aankoop wil doen ertussen staat. – Dit kan je doen door via de ‘zoekbalk’ de naam van de webshop in te typen of door op de knop ‘deelnemende webshops’ te klikken.
  • Als je op de deelnemende webshop klikt zie je twee dingen: de korting die je krijgt en de knop om je ‘Familycard‘ te activeren. Daar moet je op klikken om zo je korting te verkrijgen. Je accepteert nadien de voorwaarden door op ‘activeer klantenkaart‘ te drukken. – TIP! Ga NOOIT tijdens je aankoop op een webshop naar andere sites surfen of open geen andere tabbladen. Anders krijg je je korting niet! –
  • Belangrijk om te weten: Tijdens het plaatsen van je aankoop krijg je geen korting! Deze korting verzamel je immers op je account. Van zodra je met je verschillende aankopen bij deelnemende webshops een bedrag van €25 hebt bijeengespaard, wordt dit bedrag uitbetaald op je rekening.

korting

Wil je op de hoogte blijven van de webshops die nieuw aan de lijst worden toegevoegd? Dan kan dit door jezelf toe te voegen aan hun Facebookgroep. Klik op de link om rechtstreeks naar hun groep te gaan: ‘Familycard’

Laat jij al die kortingen nu nog liggen?

Grtz!

Sarah

 

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s