29. Rock chick vs. Pink Lady

–  I do think I have a rebellious, metal – loving rock chick in me! – (Quote by: Kesha)

Zaterdag was een absolute off – day voor me! Onze kleine Tess vond het nodig om al erg vroeg wakker te zijn. Onze pup – Puber in wording! – slaapt dezer dagen mee op onze slaapkamer in haar bench aangezien we anders totaal geen slaap zouden hebben. Afgelopen week liet ze zich tijdens de werkweek horen om 5u ’s morgens met aanhoudend geblaf. Ons duidelijk makend dat ze er niet van hield om helemaal alleen te zitten, er genoeg van had en er uit wou! Doordat ze nu mee op de slaapkamer staat – Tijdelijk! – hoor ik haar wanneer ze ’s morgens begint te rommelen in haar bench. En dan ben ik dus ook wakker… – Geeuw! – Wanneer de kat des huizes dan ook nog eens een ganse nacht ligt te krabben aan de deur, is hoofdpijn – een zware kop – het gevolg.

Vandaar dan ook mijn voorkeur voor een roze outfit. Om mezelf toch een beetje op te peppen ondanks de off – day. Ik hou wel van deze oudroze kokerrok met kanten look die ik zo’n jaar of 2 terug kocht in de Primark. Rokken draag ik niet gauw, maar als ik er dan toch eentje draag, is het er toch wel eentje van dit model.

Ik combineerde de kokerrok met een superleuke sweater van Noisy May die ik enkele maanden terug kocht op de site van ‘About You‘. Ik vind de lintjes aan de zijkanten van de sweater supertof! Tot zover dan het ‘Pink Lady‘ – gedeelte!

De zwarte lederen vest van Morgan de Toi in combinatie met het leuke geruite sjaaltje dat ik ooit eens kreeg als cadeautje van de hubby zorgt ervoor dat mijn outfit wat meer rockgehalte heeft. O ja, en die zonnebril (Vogue) … Dat is op een dag zoals afgelopen zaterdag HET accessoire om het felle licht van buiten tegen te houden en me te behoeden voor nog meer hoofdpijn. 🙂

Mijn open sneakers van Replay zijn na ongeveer een jaar zowat afgedragen, maar ik kan er gewoon geen afstand van doen omdat ze zo zalig zitten! Wat schoenen betreft, is dat mijn favoriete merk!

En… wat vind jij van deze combo? Let me know!

Grtz!

Sarah

– Everyone can get dressed up & glamourous, but it is how people dress on their days off that are the most intruiging. – (Quote by: Alexander Wang)

IMG_2918

IMG_2920

vlinder

4 Comments

    1. Saartjes_grams

      Deze sneakers heb ik ook in het wit. Die zien er nog iets beter uit dan de deze! Ik vind de rosé – kleur er zo leuk aan en ze zitten echt zalig! Vanbinnen zijn ze van leder en ik denk dat dat de reden is dat ze zo goed zitten. Het is ook maar gewoon aansteken en klaar. Heb ze vorig jaar op Vente – Exclusive gekocht en telkens hoop ik zoiets soortgelijk terug te vinden! Hmmm ja, nu je het zegt… de outfit heeft inderdaad wat weg van Grease!

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s