THAT GIRL WITH HER FOOD

Hi there!

Sinds het begin van de zomervakantie maakte ik op IG het account ‘thatgirlwithherfood’ aan. Zo kan ik al mijn foto’s die ik maak rond eten, leuke eetadresjes en hoe ik het eten ervaar na mijn gastric bypass (Nu al reeds zo’n drietal jaar geleden.) daarop met jullie delen. Aangezien ik blog onder ‘Saartjes_grams’ en al reeds berichten rond food en eetgelegenheden deelde daarop, ga ik deze gewoon verder blijven gebruiken. Voortaan zal je dergelijke posts onder de categorie ‘THAT GIRL WITH HER FOOD’ vinden.

Wil je ‘Thatgirlwithherfood’ ook volgen op IG? Dat kan! Ga naar:

That girl with her food

Schermafbeelding 2018-08-04 om 10.36.35

Tot schrijfs!

Grtz!

Sarah

3 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s