35. Geef eens wat anders aan je juf of meester met Kadonation!

Hey liefste lezer!

Door de zwangerschap is het een hele tijd geleden dat ik nog eens wat heb gepost op de blog. Misselijk zijn, te moe,… De meesten die al reeds zwanger zijn geweest, kennen het wel. Maar hier zijn we dan weer, op vraag van Kadonation. Deze vroegen me om voor hen een blogbericht te plaatsen over hun campagne die vanaf vandaag start.

Binnenkort is het weer grote vakantie voor de kinderen en dat betekent ook het einde van het schooljaar voor de juffen en de meesters. Om deze laatsten te bedanken geven vele kinderen vaak een mok, plantje, handdoek, knuffen,… cadeau. Hierdoor verzamel je als juf of meester vaak een hele collectie van steeds dezelfde cadeautjes. De campagne van Kadonation wil hier verandering in brengen door samen met Steven Gielis (Zitdatzo) en Bednet een actie op touw te zetten.

Men wil dit jaar graag dat de ouders van de kinderen samen een online groepscadeau opstarten via Kadonation en de opbrengst integraal aan Bednet schenken. Bednet zorgt ervoor dat kinderen en jongeren die tijdelijk niet naar school kunnen, de les in hun klas live kunnen volgen, van thuis uit. Leerlingen die langdurig of regelmatig afwezig zijn door ziekte, operatie, ongeval of zwangerschap, zijn zo mee met de les en blijven in contact met hun vrienden.

Op de blog van Kadonation kan je trouwens het verhaal lezen dat ze schreven in het kader van de Bednet – actie. Dit bericht gaat over Andreas, een jongetje van 9 jaar die een schedeloperatie onderging en hierdoor 8 weken moest thuisblijven. Dankzij Bednet kon hij online de lessen meevolgen waardoor hij geen achterstand opliep.

De link van dit blogbericht vind je hier: Kadonation: Het verhaal van Andreas

Helpen jullie mee om langdurig zieke kinderen weer naar de klas te brengen? Meer info over hoe je zo’n online groepscadeau opstart, kan je trouwens ook terugvinden in het blogbericht van Kadonation over Andreas. Ga dus zeker eens een kijkje nemen!

Grtz!

Sarah

kadonation_cartoon_Web_NL

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s