36. #momlife met Rume

8 april 2019 werd om 12u15 onze allerliefste Rume geboren, waar we zo lang naar hadden naar uitgekeken en niet meer van hadden verwacht dat we toch een lief klein ukkepukkie zouden mogen verwelkomen in ons gezinnetje. Voor wie de blog gevolgd heeft, weet dat we lang hebben moeten ‘oefenen’ voor ons wondertje.

Ongeveer een jaar geleden ontdekten we dat we zwanger waren en sindsdien is door de zwangerschap en de eerste maanden van de geboorte van Rume, de blog op een zeer laag pitje komen te staan. Toch is het altijd wel ergens blijven kriebelen om ‘content’ te posten. Maar het mama worden heeft me in een aantal opzichten veranderd en dat maakt dat ook de blog een aanpassing nodig heeft. Ik ga proberen om het bloggen terug wat op te nemen, al zal het nu meer een blog worden omtrent het mama zijn en dus mijn #momlife met Rume zullen jullie hier dan kunnen terugvinden. Hoe en wat juist, daar ben ik nog niet helemaal uit. Eerst kijken dat we de lay – out een wat betere look kunnen geven. 😉

De blogberichten die ik zoek te schrijven zullen deels een terugblik zijn, maar ook blogs over de momenten die ik nu beleef. Althans, ik hoop dat wat ik in mijn hoofd heb, ook zo op de blog te krijgen. Want sinds ik mama ben, is mijn hoofd vaak één chaos 😉

Hier moet ik nu even staken… Rume is calling 😉

Tot gauw!

Liefs,

Saartje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s