37. Shoplog: babyretro / organic cotton @ Zara

De momenten wanneer Rume eet – Dit was vooral wanneer ik borstvoeding gaf, met een flesje is het al iets moeilijker! – of wanneer hij slaapt, zijn de momenten dat ik kan online kan rondsnuffelen naar leuke kleertjes voor hem.

Ik vind mezelf niet altijd de gemakkelijkste wat mijn kledingkeuze voor Rume betreft. Er zijn maar weinig winkels waar ik kleertjes vind die ik supermooi vind en die dan ook nog iets of wat betaalbaar zijn.

Deze week was ik aan het rondneuzen voor Rume’s doopsel – binnenkort – voor het vinden van een leuk en deftig outfitje… En tijdens mijn zoeksessie stootte ik op de nieuwe collectie voor baby en mini – jongens bij Zara. – Rume valt nu met zijn maat zo een beetje in de 2 categorieën. –

Zara heeft momenteel heel veel items die ik echt heel mooi vind! Ik hou enorm van de ‘organic cotton’ stofjes en deze stijl van kleding (retro)! – Het doet me helemaal wegmijmeren naar de tijd van vroeger waarbij mama’s zelf hun kleertjes breiden voor hun kids. Jammer genoeg ben ik er niet echt een held in, in dat breien! – Ook de kleuren zoals onder andere het mintgroen zijn helemaal mijn ding!

De twee eerste foto’s zijn uit de mini – collectie van Zara en zijn limited edition. Snel zijn is dus de boodschap als je ook helemaal van deze stijl houdt!

De foto’s helemaal onderaan zijn uit de baby/jongen – collectie. Stijlvol, comfortabel en gemaakt uit zachte materialen (biologisch katoen).

Ze behoren tot de ‘join life’ – kleding. Wat wil zeggen dat ze voor ten minste 95% gemaakt zijn uit biologisch katoen.

Biologisch katoen wordt gekweekt met methoden die de biodiversiteit beschermen, zoals wisselbouw en het gebruik van natuurlijke mest.

Ook voor Rume’s doopsel heb ik op de webshop van Zara helemaal mijn ding gevonden – Hopelijk past hij er tegen dan in! Dat zou toch moeten in principe. – , maar die outfit hou ik nog even geheim 😉 .

Prijzen:

  • Tricot retro trui – € 19,95
  • Tricot retro slipje – € 15,95
  • Gestreept rompertje – € 9,95
  • Tricot retro kruippakje – € 19,95
  • Getextureerde blouse – € 14,95
  • Korte tuinbroek met textuur – € 17,95

Uiteraard heeft Zara nog veel meer mooie kledingstukken in deze stijl, maar dat zou mijn portemonnee niet leuk vinden! 😉 Andere leuke items heb ik dan maar op Rume zijn verlanglijstje gezet, in de hoop dat iemand uit de familie het koopt. 😀

Liefs,

Saartje & Rume

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s